Voedingscursus

Doe jij mee met de voedingscursus van Dwars? De zomer is in aantocht en daarmee voor velen ook de behoefte om strakker en fitter op het strand te verschijnen. We vinden het bij Dwars belangrijk dat je lekker in je vel zit en dat je met een fijn gevoel van je zomerperiode kan genieten. Daarom bieden we naast onze trainingen en workshops een uitgebreide voedingscursus aan.

Wat kan je verwachten van deze voedingscursus?
– Je wordt bekend gemaakt met de meest recente feiten omtrent voeding en duurzaam afvallen
– Wekelijkse tips en tricks om het geleerde in de praktijk te brengen
– Uitwisselen van ervaringen met mede cursisten voor een optimaal leerresultaat
– Een team van enthousiaste coaches die voor je klaarstaat om je vragen te beantwoorden

Uit eerdere ervaringen die we hebben opgedaan met onder andere onze Kickstart hebben we geleerd dat het samenkomen op een vaste locatie vaak een drempel opwerpt, zowel in de bijbehorende kosten als in het inplannen van een vast moment. Met die reden kiezen we ervoor om alles online te laten gebeuren via een besloten Facebook pagina. Op die manier kan je zelf de informatie terug lezen of de filmpjes afspelen wanneer het jou uitkomt.

Samen met ons maak je een plan voor jouw specifieke doelen. Het maakt dus niet uit of je gespierder wilt worden, beter wilt presteren of juist wilt afvallen.

Kosten: €95
Startdatum: 03-06-2019
Wekelijks nieuwe input d.m.v.

– Artikelen
– Filmpjes
– Spreadsheets
– Opdrachten
– Online reacties op je vragen

Sport je nog niet bij ons en heb je wel interesse in de voedingscursus? Start met een Persoonlijke intake en dan bespreken we zowel de cursus als het sporten.

Heb je interesse in de voedingscursus? Stuur ons dan een mail naar [email protected], dan nemen we contact met je op.